Rezervo online        

Rreth Nesh

Hoteli Golden me një histori te shkëlqyer 6 vjecare vazhdon të jetë pranë musafirëve të cilëve ju ofron një shërbim cilësor komoditet dhe rehati me një staf mikpritës dhe përvojë shumëvjecare.

Restaurant

Restauranti me një kapacitet 120 persona është në dispozicionin tuaj, ushqimi bëhet sipas marrëveshjes me musafirët tanë. Restauranti mund të rezervohet sipas marrveshjes për ahengje, dhe organizime të ndryshme.

Dhomat

Për të pasur një qetësi dhe rehati atëherë jeni në vendin e duhur, Hotel Golden me dhoma të kategorive të ndryshme është në shërbimin tuaj.


Ambienti

Tek Golden Hotel gjeni një ambient fantastik me një qetësi komoditet dhe rahati ku në asnjë moment nuk mungon pastërtia shumë e lartë, i dekoruar me gjëra antike dhe piktura të bukura me vlera artistike.

Shërbimet

Personeli i hotelit është në dispozicionin tuaj 24 orë deri tek dhoma për të ua plotësuar nevojat musafirëve tanë.
Për klientët të cilët qëndrojnë më shumë se 5 netë, udhëtimin deri tek aeroporti bëhet gratis. Hoteli posedon parking të sigurt privat me kapacitet 15 vende për parkingje.

Fotografitë

Këtu mund të shikoni disa nga fotografitë e Golden Hotel.

Shqip | English | Deutsch